SOME AWESOME PROJECTS FOR AMAZING ORGANISATIONS

LET’S DO THIS – VISTA COLLEGE

Door middel van ons interactieve, op maat gemaakte, programma ‘Let’s do this!’ gaan we samen met Vista Vitaal heel VISTA College laten ‘bewegen’ om vitaliteit bij zowel docenten als studenten te optimaliseren. Dit format is een concept om actieve en duurzame beweging te garanderen. Vanuit elke opleiding mag een team meedoen aan dit programma. Ze gaan aan de slag met diverse opdrachten en verdienen extra punten als ook andere studenten of medewerkers meedoen.

ONDERNEMERSDESK – GEMEENTE VALKENBURG

Binnen gemeente Valkenburg is er een behoefte om het contact met ondernemers anders in te richten. Zij wil de ondernemers graag faciliteren in de verschillende vraagstukken die ze hebben en het interne proces optimaliseren. Daarnaast is de gemeente op zoek naar een manier om ondernemers te inspireren, coachen om het gevoel van gezamenlijkheid te vergroten. Waarbij ze hen graag motiveert om gezamenlijk aan de slag te gaan met toekomstige bewegingen die van invloed zijn op de gemeente en de bedrijvigheid hierin. Om tot een verrijking van het ondernemerscontact te komen hebben wij 3 fasen geïntroduceerd waarbij we bij elke fase op maat gemaakt oplossingen hebben ontwikkeld.

MEDIAKUNST – FILMTHEATER DE NIEUWE SCENE

Samen met De Nieuwe Scene in Venlo begeleidt Media INN het Mediakunstproject op diverse scholen in Noord-Limburg (waaronder ook speciaal onderwijs). Zo werd er bij o.a. Impuls, Harlekijn en Toermalijn schoolomroepen opgericht, ieder op hun eigen manier, en bij Ulingshof een handicapbeleving gefilmd en ondersteunt in een online (360 graden) tentoonstelling voor de mensen thuis. Bij iedere school wordt op deze manier gekeken hoe Mediakunst hun lesprogramma komt versterken. Daarnaast is er ter afronding van het project nog een documentaire gemaakt ter inspiratie voor andere scholen.

Studio europa

Het Europese burgerpanel komt naar Maastricht. Wat is daar

zo bijzonder aan? Welke onderwerpen worden er besproken? Wat voor een invloed hebben burgers tijdens de conferentie? En: Wat betekent dit voor de stad Maastricht? Wij hebben hier uitlegvideo’s gemaakt, een ideale tooling om in een korte tijd gerichte informatie over te brengen. In 6 afleveringen worden betrokken personen geïnterviewd en wordt data visueel en begrijpelijk gemaakt. De presentatie wordt namelijk ondersteund door de toepassing van geanimeerde illustraties. Zo wordt data vertaald naar begrijpelijke taal en is de reeks laagdrempelig en aantrekkelijk om naar te kijken.

TOOLKIT GRENZELOOS LEREN

Toolkit Grenzeloos Leren is een samenwerking tussen Media INN en het Vista college, Gilde opleidingen en Citaverde College met als doel studenten uit de grensregio meer in contact laten komen met de buurlanden op het gebied van werk en studie maar ook op recreatief vlak. Hiervoor heeft Media INN een interactief lespakket ontwikkeld in de vorm van een fysieke (en online) toolkit.

https://grenzeloosleren.eu/

SECTORPLATFORM VRIJETIJDSECONOMIE

Om het Sectorplatform Vrijetijdseconomie een sterke basis mee te geven is het belangrijk dat alle partijen betrokken worden. Door vanaf het begin alle stappen naar de ontwikkeling van het sectorplatform in de vorm van community building uit te voeren, zorg je ervoor dat dit gebeurt. Daarnaast wordt ook direct de interne en externe communicatie meegenomen. Hier zijn we gestart met een strategie en teambuildingsfase met alle betrokken partijen. Dit project is opgezet namens de gemeentes in het middengebied van Zuid-Limburg.

URBAN SUMMER TOUR

Om meer zichtbaarheid en draagvlak te creëren voor Urban in Venlo vinden, in de zomer van 2021, diverse evenementen plaats van Urban Dance tot BMX. Omdat niet veel mensen hierbij kunnen zijn, is het belangrijk dat dit op een bijzondere manier vastgelegd wordt. Ons advies was om dit zowel in documentaire-vorm te doen als direct op Social Media. De documentaire is vertoont op het Limburgs Filmfestival en in de media.

Meandergroep zuid-limburg

Door middel van inspiratiesessies met drie verschillende doelgroepen hebben we voor Meandergroep Zuid-Limburg een behoefteonderzoek uitgevoerd voor Actief & Preventief. Naast inspirerende en creatieve sessies, hebben we een voortraject verzorgd waarin alle deelnemers werden meegenomen in een beleving en op maat gemaakte cadeaus kregen toegestuurd. Het traject wordt afgesloten met een strategische sessie waar op basis van alle verzamelde input een strategie wordt bepaald voor de zorg van de toekomst.

Companies & Organizations

Wij kunnen niet wachten om voor of met je organisatie te werken als jij het lef hebt om te INNoveren en de kracht van community wilt inzetten. Hoe? Laat dat maar aan ons over. We gaan een stapje verder omdat we het potentieel zien en stoppen niet tot we het doel hebben bereikt. Dus stop met piekeren en klik hier:

JOIN OUR COMMUNITY

Voel je na het zien en lezen van al dit moois onze vibe? No guts no glory, let’s connect! Kies je superkracht: